Thursday, January 12, 2012

Pangkal Pucuk 2012!!!

Assalamualaikum...

Telah aku meniti pangkal jalan untuk TAHUN BARU 2012 ini...

.JANUARI.

Masih belum terlambat untuk aku memulakan langkah bagi mengzahirkan AZAM tahun ini. Kesyukuran yang tidak terhingga ke hadrat Ilahi kerana telah membuka jalan untuk aku melunaskan segala JANJI dan AZAM pada tahun lepas, 2011 (Tekad untuk sambung pelajaran peringkat Ijazah PENULISAN dan mengambil serta mengaut segala ILMU tidak terlepas dari segala RISIKONYA). Dengan terlunasnya azam tahun lepas, maka kesinambungan terus berlaku dengan azam tahun ini.

APA AZAM TAHUN 2012 INI???
(jeng3x...) ;D

Mungkin terlalu awal untuk aku dedahkan azam tahun 2012 di layaran maya ini. Ianya kerana aku enggan mendedahkan perkara yang belum nampak rangka bentuknya. Apa yang pasti, disaat telah bermulanya langkah-langkah merangka tersebut, insyAllah pasti akan aku canangkan. KEAZAMAN aku semakin membara, dengan desakan SEMANGAT yang dihentam-hentam oleh seorang sahabat, boleh juga aku anggap sebagai abang yang banyak memberikan INSPIRASI. Siapa sangka, seorang NOVELIS sendiri yang menjadi salah satu sendi-sendi yang menyambungkan ruas tulang belakang tegaknya aku berdiri untuk mengerjakan usaha.

TERIMA KASIH REHAL NURHARIS kerana ISNPIRASI
SEMANGAT YANG DIBERIKAN...
:)

Malah berjanji untuk MELANGKAH BERSAING-SAMA ini juga menyuluh dan menerangi lagi jalan yang akan aku buka sendiri demi mencapai AZAM 2012 ini. INSYALLAH..

Ya,
memang hati ini sedang KELAM,
namun akan aku PENDAM...

Ya,
memang jalan itu agak PAYAH,
namun akan aku REDAH...

Ya,
memang jiwa dipasung GELORA,
namun akan aku RUNGKAI segalanya...


Biarlah AZAM ini terlunas lewat. Namun akan aku usahakan ianya terzahir sebelum kedatangan tahun 2013.. Biarlah azam ini terlaksana di pucuk pengakhiran tahun, selagi ianya masih dalam 2012...

1 comment: